Fynda antika och begagnade saker i vår butik

Butik och loppis i Asarum

Det vi köper av våra uppdragsgivare säljer vi i vår butik på Verkstadsvägen 1 i Asarum. Kom in till butiken på en spännande skattjakt och upptäck allt från danska designmöbler och äldre verktyg till trasmattor, hemelektronik och andra loppisfynd. Förutom antikviteter och begagnade saker har vi också en sektion med helt nya prylar. Sortimentet kan variera, men här finns alltid mycket av det som behövs och går åt i ett hushåll.

Varmt välkommen att besöka vår butik på Verkstadsvägen 1, Asarum

Öppettider

Tisdag–fredag: 12.00–18.00
Lördag–söndag: 10.00–16.00
Måndag: Stängt

Möbler

Möbler

Låt oss säga det direkt: bland möblerna i vår butik finns säkert något du behöver och tycker om. Vi har inte allt precis hela tiden, men i takt med att vi köper dödsbon förnyas sortimentet. Det gör att du kan tjäna på att titta in till oss ofta om du är på jakt efter något speciellt. Upptäck allt från designklassiker till enklare stolar och bord!

Porslin

Vi får löpande in finare porslin till butiken, både i form av kompletta serviser och som enstaka tallrikar, serveringsfat och kaffekoppar. Behöver du komplettera med en udda assiett eller hoppas du hitta favoritservicen från Rörstrand eller Gustavsberg till ett överkomligt pris? Titta in till oss!

Porslin & Glas
Lopissaker

Loppis

På vår loppisavdelning hittar du sakerna som inte kostar så många kronor. Men låt dig inte luras av priset. Här finns säkert sådant du både vill ha och behöver – från ljushållare och köksredskap till figuriner och andra prydnadsföremål.

Mattor

Mattor får aldrig ligga särskilt länge i vår butik. Oavsett om vi får in äkta mattor eller gamla trasmattor så är det snart någon som kommer in och köper dem. Det verkar som att de flesta har ett golv hemma som är för kalt, kallt och naket. Sådant fixas lätt med en snygg matta för ett bra pris!

Mattor
Nytt

Nytt

Även vi har faktiskt saker som aldrig använts tidigare. Genom bra relationer med välsorterade grossister kan vi regelbundet köpa in sådant som vi vet att många saknar eller har behov av. Som anteckningsblock, konstnärsmaterial, folieformar, karaffer och mycket annat.
Priserna? Låga, så klart. Besök vår loppis i Asarum!

Verktyg

När vi tömmer dödsbon och förråd av olika slag är verktyg och mindre maskiner sådant vi gärna tar hand om. Vi vet att många av er som besöker vår butik söker efter en borrmaskin, en specialsåg, en hylsnyckelsats eller kanske en uppsättning stämjärn tillverkade av det där gamla kvalitetsstålet som håller hur länge som helst.

Verktyg
Övrigt

Övrigt

Det gömmer sig massor av fynd i vår butik. Nästan nya snickarbyxor i just din storlek. LP-skivor med Povel Ramel och Vikingarna. Deckare och biografier. Högklackat och vattentätt. Kablar, sladdar, elektronik och hushållsassistenter.

Vill du att vi förmedlar någonting åt dig?