Nöjda kunder är vår yttersta strävan

Referenser

Genom åren har vi hjälpt tusentals kunder med förmedling av varor, tömning av dödsbon och inte minst expedierat nöjda kunder i vår butik. Nedan har vi listat några referenser som använt våra tjänster för att tömma hela eller delar av sina bohag eller dödsbon. Läs gärna deras berättelser.

Jan Tael, Mörrum

”Blekinge Varuförmedling hjälpte till att tömma min mors dödsbo, en lägenhet i Mörrum där hon bott sedan 1960. Under så lång tid hade hon hunnit samla på sig ganska mycket, så vi insåg snart att vi behövde hjälp med tömningen. Det var duktiga killar från Blekinge Varuförmedling som kom och jobbade med lägenhet och förråd. Det gick snabbt och lätt för dem och kändes väldigt skönt för oss att få den här hjälpen i en svår stund.”

Karin Johansson, Karlshamn

”När jag blev ensam insåg jag att huset skulle bli för stort för mig. Jag ville förbereda flytten till en lägenhet med att röja undan i källaren. Där fanns grejer som jag tidigare tagit hand om efter både mor och far. Jag kontaktade Blekinge Varuförmedling och de kom och rensade helt och hållet. Jag fick betalt för de saker som kunde säljas vidare och killarna lämnade en sopad och snygg källare efter sig. Vänliga och rara var de också, så jag var mycket nöjd med det.”

Behöver du hjälp med att tömma ett dödsbo?

Kontakta oss, så kommer vi och tittar, värderar och offererat utan kostnad.
Fyll i kontaktformuläret eller ring oss på tel 0454-84860.

Genom att använda våra kontaktformulär godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår vår Integritetspolicy