Vi köper och tömmar dödsbon i hela Blekinge

Vi tömmer och städar dödsboet – du får lugn och ro

Du som har ett dödsbo att ta hand om har ofta också en sorg att bearbeta och kanske en begravning att planera. I en sådan svår stund kan det vara väldigt skönt att få hjälp med alla de tidskrävande moment som ingår i tömningen och städningen av dödsboet. Vårt arbete ger dig helt enkelt lugn och ro att koncentrera dig på det som är viktigt.

Sälja dödsbo? Så här enkelt är det.

1. Kontakta oss så kommer vi och tittar på dödsboet.

2. Vi värderar och offererar utan kostnad.

3. Vi betalar kontant.

4. Vi tömmer dödsboet & städar med garanti.

5. Klart!

Städning

Garanti på städning

Är ni flera delägare i dödsboet kan ni naturligtvis först komma överens om vem som ska få ärva vad av kvarlåtenskapen. Sedan kan vi värdera resten, lämna offert på vårt arbete och sköta tömning och städning. För städningen lämnar vi alltid garanti, så att exempelvis en hyreslägenhet blir godkänd i en besiktning. Skulle det mot förmodan bli en anmärkning på något så åtgärdar vi det utan extra kostnader.

Skönt med oberoende part

Är ni flera delägare i dödsboet kan det också vara bra att anlita en oberoende part som hjälper till med värdering och tömning. Ibland har tyvärr även nära släktingar svårt att komma överens om vem som ska ha vad eller vilka möbler eller prylar som är värda mest. Inte sällan är det en eller ett par personer som får arbeta hårdare än andra med tömning och städning. För att undvika osämja kommer vi in och ger en professionell värdering och en tydlig offert på arbetet. Med hjälp av vår erfarenhet och kunskap utför vi sedan arbetet snabbt och enkelt.

Varuförmedling
Hela eller delar?

Hela dödsbon — eller delar

Tänk på att vi alltid kan anpassa oss efter dina behov och önskemål. Fundera igenom vad du vill ha hjälp med, för ibland köper vi hela dödsbon och ibland bara delar. Det beror helt på vad våra kunder har behov av. Det du behöver veta är att vi har erfarenhet och stort engagemang – och att vi kan göra allt det jobbet som du vill slippa.

Vi köper dödsbon i hela Blekinge

Vi arbetar främst inom Blekinges gränser, men gör också utstickare mot exempelvis Tingsryd och Bromölla när vi får förfrågningar. Är du osäker på om vi tar uppdrag där du behöver hjälp är det bara att du ringer och frågar!

Vi tömmer dödsbon i hela Blekinge

Behöver du hjälp med att tömma ett dödsbo?

Kontakta oss, så kommer vi och tittar, värderar och offererat utan kostnad. Fyll i kontaktformuläret eller ring oss på tel 0454-84860.

Genom att använda våra kontaktformulär godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår vår Integritetspolicy